Katër këshilla marketingu dhe dizajni për bizneset në hoteleri - Blog Lorelei Web Design

Kur bëhet fjalë për marketingun, bizneset në hapësirën e mikpritjes duhet të zhvillojnë një propozim shumë unik me ndihmën e shabllonet e dizajnit të mikpritjes. Dhe, ndihmon të shkosh në celular pasi 52 përqind e udhëtarëve po rezervojnë udhëtimet e tyre përmes pajisjeve të tyre mediatike. Më poshtë janë këshillat e kuruara të marketingut për të ndihmuar biznesin tuaj të mikpritjes të dalë në terren.

 

  • Mediat sociale janë për shërbimin ndaj klientit

Katër këshilla marketingu dhe dizajni për bizneset në hoteleri - Blog Lorelei Web Design

Pavarësisht se si i përdorni mediat sociale në kohën tuaj personale, ajo duhet të jetë një platformë për shërbimin ndaj klientit në kuptimin profesional. Ky është vendi ku dëshironi të ndërveproni me klientët tuaj.

Ju gjithashtu dëshironi t'i kushtoni vëmendje asaj që ata thonë për markën tuaj. Përveç kësaj, media sociale është një platformë për të ndarë mediat tuaja të marketingut të përshtatura posaçërisht për industrinë e mikpritjes dhe të personalizuara për ofertat dhe veçoritë tuaja të veçanta. Pastaj, ju dëshironi të shikoni komentet.

Plus, mund ta përdorni këtë hapësirë ​​për t'u bërë më të vetëdijshëm për çështjet dhe për t'u përgjigjur personalisht. Të gjithë perspektivat dhe klientët vlerësojnë vëmendjen individuale.

 

  • Ofroni oferta ekskluzive për ndjekësit tuaj

 

Ju dëshironi t'u jepni njerëzve një arsye për t'ju ndjekur në mediat sociale. Një mënyrë për ta bërë këtë është përmes zbritjeve, shpërblimeve dhe aksesit në përmbajtje premium. Objektivi është të mbani ndjekësit tuaj të angazhuar.

Ka kaq shumë konkurrencë në mediat sociale – ndjekësit do të vazhdojnë nëse nuk jeni në përputhje me përpjekjet tuaja. Ju madje mund të ofroni një çmim kur të arrini pikat kryesore të ndjekësve si 10 mijë ndjekës, pastaj 20 mijë ndjekës e kështu me radhë.

 

  • Mbajeni sitin tuaj celular të thjeshtë

 

Ju mund të përdorni një shabllon për të mbajtur një të thjeshtë dhe faqe celulare e përgjegjshme. Ju duhet ta bëni atë po aq të efektshëm sa një sajt si Expedia, duke ofruar veçoritë dhe përfitimet unike të markës suaj.

Mendoni të përdorni imazhe më të mëdha dhe më të pastra për t'i mbajtur vizitorët të angazhuar me faqen tuaj. Nëse faqja juaj është e thjeshtë, e thjeshtë dhe e qartë – mund t'i detyrojë përdoruesit të rezervojnë një rezervim.

 

  • Bëni jetën e klientit tuaj më të lehtë Katër këshilla marketingu dhe dizajni për bizneset në hoteleri - Blog Lorelei Web Design

 

Meqenëse jeni në biznesin e mikpritjes, duhet të dëshironi t'ia bëni jetën klientit tuaj më të lehtë dhe më komode. E njëjta gjë duhet të jetë e vërtetë për dizajnin e uebit të aplikacionit tuaj celular.

Meqenëse ekranet e celularëve janë më të vegjël se ekranet e laptopëve dhe desktopëve, klientët mërziten kur u duhet të plotësojnë faqet e të dhënave.

Në vend të kësaj, ju mund të konsideroni veçori të tilla si lejimi i klientëve tuaj për të marrë një foto e kartës së kreditit dhe duke e lënë informacionin të plotësohet automatikisht. Pastaj, në rezervimin e tyre të radhës, informacioni i tyre është tashmë aty. Më pas, ofroni mbështetje 24/7 për çdo problem apo pyetje.

Kjo ndihmon për të krijuar besim dhe besnikëri me klientët dhe perspektivat tuaja. Megjithatë, ju gjithashtu mund të ofroni qasje të lehtë në shërbime të tjera në zonën tuaj, si makina me qira, Lyft, restorante, qendra tregtare dhe më shumë.

 

  • Mendimi përfundimtar

 

Mikpritja është biznesi për t'i bërë njerëzit të ndihen rehat dhe të mirëpritur. Kjo gjithashtu duhet të përfshihet në strategjinë tuaj të marketingut dhe dizajnin e uebit. Ato duhet të jenë tërheqëse, të lehta për t'u përdorur dhe të thjeshta.

Njerëzit nuk duan të mbingarkohen me detaje dhe të dhëna të vështira. Ata duan që gjërat të jenë të drejtpërdrejta dhe koncize. Me një strategji në atë nivel, do të shpërbleheni me shumë klientë të rinj.