Proxies falas në internet mund të jenë zgjidhja juaj nëse po kërkoni anashkaloni kufizimet e faqes në internet zhbllokoni faqet e internetit. këto server proxy në internet veproni si ndërmjetës midis pajisjes suaj dhe sajtit të bllokuar, duke ju lejuar të aksesoni çdo përmbajtje në mënyrë të sigurt dhe anonime.

Në këtë seksion, ne kemi përpiluar një listë të 100 më të mirëve proxies falas në internet që mund të ju ndihmojë anashkaloni kufizimet e faqes në internet dhe zhbllokoni çdo faqe interneti që dëshironi.

Qoftë në punë, në shkollë apo në një vend ku censura e internetit është e lartë, këto proxies falas në internet mund t'ju ndihmojnë të përdorni përmbajtjen që ju nevojitet. Këto përfaqësues të qendrës së të dhënave mund të zhbllokojnë çdo gjë të kufizuar në rajonin tuaj, nga platformat e mediave sociale deri te faqet e transmetimit.

Pra, nëse jeni të lodhur duke parë mesazhe "Qasja e mohuar", është koha të shikoni këto proxies falas në internet që mund t'ju ndihmojnë anashkaloni kufizimet e faqes në internet dhe zhbllokoni ueb-in.

100 përfaqësuesit më të mirë të uebit falas për të hyrë në faqet e internetit të bllokuara në 2024

#Proxy falas në internetKey FeaturesShënim i Kujdesit
1.HideMyAss Proxy falasMund të ketë kufizime në shpejtësi dhe vendndodhje të disponueshme.Nuk kërkohet regjistrim; SSL është i siguruar.
2.ProxySite.comOfron anonimitet thelbësor dhe është i lehtë për t'u përdorur.Shërbimi falas mund të vijë me reklama.
3.KProxySSL-enkriptuar dhe mbështet vendndodhje të shumta.Shpejtësia mund të kufizohet në versionin falas.
4.RrëshqitësVersioni falas mund të ofrojë opsione të kufizuara të serverit.Ofron anonimitet thelbësor, i lehtë për t'u përdorur.
5.Proxy në ueb VPNBookNdërfaqe e thjeshtë me disa veçori unike.Shpejtësia dhe qëndrueshmëria mund të ndryshojnë.
6.Whoer.netMund të mos i mbështesë të gjitha faqet e internetit.Karakteristika të kufizuara në versionin falas.
7.MegaproxyVersioni falas ka kufizime strikte përdorimi.Mund të përdoret me faqet e transmetimit të videove.
8.CroxyProxyFshih. Përfaqësuesi i uebit timAto janë të kufizuara në një sasi të caktuar të transferimit të të dhënave.
9.Ato janë të kufizuara në sasi të caktuar të transferimit të të dhënave.Pa reklama, pa politikë të regjistrave.Anonim
10.Anonimiteti dhe privatësia e lartë mund të kërkojnë një version me pagesë.Shërbimi bazë, i thjeshtë proxy.Anonimiteti dhe privatësia e lartë mund të kërkojnë version me pagesë.
#Proxy falas në internetKey FeaturesShënim i Kujdesit
11.Proxy në ueb i ZalmosOfron siguri SSL për shfletim të koduar.Shumë i personalizueshëm, ai mbështet faqe interneti të ndryshme.
12.FilterBipassSpecializohet në zhbllokimin e YouTube dhe faqeve të mediave sociale.Shërbim falas, por shpejtësia dhe besueshmëria mund të ndryshojnë.
13.4everproxyHeq skriptet dhe objektet për siguri shtesë.Mbështetur nga reklamat, me kufizime të mundshme të shpejtësisë.
14.ProxFreeMund të mos sigurojë gjithmonë lidhje të qëndrueshme.Ato janë krijuar posaçërisht për faqet e transmetimit të videove.
15.Proxy SSLShfletim i koduar me siguri SSL.Karakteristika të kufizuara dhe shpejtësi më të ngadalta në versionin falas.
16.ZhbllokoVideos.comVersioni falas ka kufizime në krahasim me shërbimin me pagesë.Performanca dhe shpejtësia mund të jenë të paqëndrueshme.
17.Fshih emrin timOfron një sërë opsionesh të serverit dhe shfletim të sigurt.Kërkon regjistrim dhe prova falas është e kufizuar.
18.ProxyNovaPërditëson rregullisht listën e saj të përfaqësuesve.Shpejtësia dhe cilësia e përfaqësuesit mund të ndryshojnë.
19.Proxy me Smart DNSOfron një provë falas të shërbimit të tyre Smart DNS.ToI është shfletues
20.ToI është shfletuesToI nuk është një shfletuesNdryshe nga përfaqësuesit tipikë, me një përvojë unike shfletimi.
#Proxy falas në internetKey FeaturesShënim i Kujdesit
21.Proxy falas në ueb VPNBookVersioni falas mund të ketë veçori të kufizuara.Shpejtësia dhe zgjedhja e serverit mund të ndryshojnë.
22.HideMyIPLejon shfletimin anonim të internetit me fshehje IP.Mund të mos jetë i përshtatshëm për transmetime ose aktivitete me gjerësi të lartë bande.
23.HideSterNuk ka politikë regjistrash dhe ofron mbrojtje të sigurt SSL.Shërbimi falas mund të përfshijë reklama.
24.WebProxy.toNdërfaqe e thjeshtë me veçoritë bazë të proxy.Shërbim i thjeshtë proxy.
25.NewIPNow.comOfron zgjedhje të shumta të adresave IP për shfletim.Karakteristika të kufizuara në versionin falas.
26.DontFilter.usNdërfaqja kryesore e përdoruesit me kufij të mundshëm të shpejtësisë.Mund të përfshijë reklama dhe besueshmëria mund të ndryshojë.
27.ProxyOneOfron shfletim anonim me siguri SSL.Mund të ketë shpejtësi më të ngadalta dhe përmbajtje të mbështetur nga reklamat.
28.JustProxy MBPërqendrohet në serverët me bazë në Mbretërinë e Bashkuar për shfletim.Mund të ketë shpejtësi më të ngadalta dhe përmbajtje të mbështetur nga reklama.
29.Ninja Web ProxyLejon zhbllokimin e faqeve të internetit me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit.Shërbim falas, por mund të mos mbështesë të gjitha faqet e internetit.
30.OrangeProxyI përshtatshëm për të hyrë në mënyrë të sigurt në faqet e internetit të bllokuara.Shpejtësia dhe stabiliteti mund të ndryshojnë me versionin falas.

Konsiderata të rëndësishme: Përfaqësuesit falas të uebit mund të jenë të dobishëm për të anashkaluar kufizimet e përmbajtjes, por ato shpesh vijnë me kufizime në lidhje me shpejtësinë, sigurinë dhe veçoritë e disponueshme. Për më tepër, përfaqësuesit falas mund të mos ofrojnë gjithmonë nivelin e privatësisë dhe sigurisë së pritur, kështu që përdorimi i tyre me maturi është thelbësor, veçanërisht për detyra të ndjeshme. Për opsione më të fuqishme dhe të sigurta, merrni parasysh përdorimin e shërbimeve me reputacion VPN.

Përdorimi i këtyre proxies falas në internet është i lehtë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të futni URL-në e faqes së internetit në të cilën dëshironi të hyni në përfaqësuesin e uebit dhe ai do të kujdeset për pjesën tjetër. Me këto proxies anonime të internetit, aktivitetet tuaja në internet mbahen private dhe ju mund të shfletoni ueb pa u shqetësuar se do të monitoroheni ose gjurmoheni. Pra, filloni të përdorni këto proxies në internet sot dhe shijoni një përvojë më të hapur dhe të pakufizuar në internet.

Qëndroni të sintonizuar për më shumë informacion se pse proxies falas në internet janë thelbësore dhe si të zgjidhni atë të duhurin për nevojat tuaja.

Pse të përdorni proxies falas në ueb?

Proxies falas në internet janë një vend i mrekullueshëm për të filluar nëse po kërkoni mjetet e privatësisë në internet që mund t'ju ndihmojë të shfletoni ueb në mënyrë anonime.

100 përfaqësuesit më të mirë të uebit falas për të hyrë në faqet e internetit të bllokuara në 2024 - Blog Lorelei Web Design

Këta serverë proxy veprojnë si ndërmjetës midis pajisjes tuaj dhe faqes së internetit ku po përpiqeni të hyni, duke ju lejuar të maskoni adresën tuaj IP dhe të shijoni surfing anonim. Por pse duhet t'i përdorni ato? Këtu janë disa përfitime të përdorimit të proxies falas në internet:

Privatësia e përmirësuar në internet

Një nga përfitimet kryesore të përdorimit të proxies falas në internet është se ato ofrojnë privatësi të përmirësuar në internet. Duke kursyer trafikun tuaj të internetit përmes serverëve proxy, këto proxies anonime të internetit ndihmoni për të maskuar adresën tuaj IP dhe për të enkriptuar lidhjen tuaj, duke e bërë të vështirë për këdo që të gjurmojë aktivitetet tuaja në internet.

Qoftë duke shfletuar platformat e mediave sociale ose duke hyrë në informacione të ndjeshme, përfaqësuesit falas të uebit mund të ndihmojnë në mbajtjen private të historisë suaj të shfletimit.

Qasuni në përmbajtje të bllokuar

Një avantazh tjetër i proxies falas në internet është se ato ju lejojnë të anashkaloni kufizimet e uebsajteve të vendosura nga rrjeti juaj ose autoritetet lokale. Nëse përballeni me bllokime ose censurë në uebsajt, një server proxy i aksesueshëm në internet mund t'ju ndihmojë të aksesoni shpejt çdo uebsajt të bllokuar.

Pavarësisht nëse doni të ndiqni shfaqjen tuaj të preferuar televizive ose të kontrolloni furnizimin tuaj në Facebook, surfing anonim me proxies falas në internet është çelësi juaj për të zhbllokuar ueb-in.

Lehtë për t'u përdorur

Proxies falas në internet janë të thjeshta për t'u përdorur dhe nuk kërkojnë njohuri të veçanta teknike. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të futni URL-në e faqes së internetit në të cilën dëshironi të hyni proxy server, dhe ju jeni të mirë për të shkuar. Për më tepër, shumë proxies falas në ueb janë tërësisht të bazuara në ueb, që do të thotë se nuk do të keni nevojë të shkarkoni ndonjë softuer ose shtojcë.

Kosto-efektive

Siç sugjeron emri, proxies falas në internet janë falas, duke i bërë ato një opsion me kosto efektive për këdo që kërkon të përmirësojë privatësinë e tyre në internet. Ndryshe nga VPN-të ose të tjerët mjetet e privatësisë në internet që mund të jenë të shtrenjta, proxies falas në internet ofrojnë një zgjidhje të drejtpërdrejtë dhe buxhetore surfing anonim.

Në përmbledhje, proxies falas në internet ofrojnë përfitime të shumta, duke përfshirë privatësinë e përmirësuar në internet, surfimin anonim dhe aksesin në përmbajtje të bllokuar. Këto mjete të privatësisë në internet ju lejojnë të shijoni shfletimin e sigurt dhe pa probleme pa kompromentuar privatësinë tuaj. Pra, pse të mos i provoni ata?

Si e zgjidhni përfaqësuesin e duhur të internetit falas?

Nëse po kërkoni të hyni në faqet e internetit të bllokuara, zgjedhja e shërbimit shembullor falas të proxy të internetit është thelbësore. Këtu janë disa faktorë që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një përfaqësues në internet:

Siguri

Kur bëhet fjalë për privatësinë në internet, siguria është parësore. Kërkoni shërbime proxy në internet që përdorin kriptim HTTPS për të siguruar lidhjen tuaj të sigurt. Gjithashtu, zgjidhni përfaqësues me reputacion për ruajtjen e privatësisë së përdoruesit dhe shmangien e shkeljeve të të dhënave.

Shpejtësi

Shpejtësia e lidhjes është gjithashtu thelbësore kur zgjidhni një shërbim proxy në internet. Përfaqësuesit e ngadalshëm mund të jenë zhgënjyes për t'u përdorur, duke e bërë përvojën tuaj të shfletimit të ngadaltë dhe të papërgjegjshme. Kërkoni proxy në ueb me shpejtësi të shpejtë lidhjeje për të siguruar shfletim të qetë.

Siguri

Zgjedh shërbime të besueshme proxy në internet me një histori e sigurimit të lidhjeve të qëndrueshme. Disa përfaqësues të uebit mund të kenë probleme me kohëzgjatjen e ndërprerjes ose serverin, duke i bërë ato jo të besueshme për të hyrë në uebsajte të bllokuara. Kërkoni përfaqësues me kohë joproduktive minimale për t'u siguruar që mund të hyni në ueb sa herë që të nevojitet.

Pajtueshmëri

Sigurohuni që shërbimi juaj i përfaqësuesit në ueb është i pajtueshëm me pajisjen dhe shfletuesin tuaj. Disa përfaqësues të uebit mund të mos funksionojnë me shfletues ose sisteme operative specifike, gjë që mund të kufizojë opsionet tuaja të shfletimit. Kërkoni proxy në ueb të përputhshëm me pajisjen dhe shfletuesin tuaj të preferuar për të siguruar shfletim të qetë dhe pa probleme.

Duke ndjekur këto këshilla, mund të zgjidhni shërbimin shembullor falas të proxy-it në internet për nevojat tuaja dhe të shijoni shfletimin e sigurt. Mos harroni të përdorni proxies me reputacion në internet dhe kontrolloni rregullisht për përditësime për të maksimizuar privatësinë dhe sigurinë tuaj në internet.

Këshilla për përdorimin e sigurt të proxies falas në ueb

Ndërsa proxies falas në internet janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të anashkaluar kufizimet e faqes në internet, përdorimi i tyre në mënyrë të sigurt për të mbrojtur privatësinë tuaj në internet është thelbësor. Këtu janë disa këshilla për të mbajtur parasysh:

1. Shmangni futjen e informacioneve delikate

Kur përdorni proxies në internet, shmangni futjen e informacioneve të ndjeshme si fjalëkalimet ose detajet e kartës së kreditit, pasi ato mund të mos ofrojnë të njëjtin nivel sigurie si një proxy server ose VPN. Në vend të kësaj, përdorni një mjet me reputacion të privatësisë në internet për të mbrojtur të dhënat tuaja të ndjeshme.

2. Përdorni shërbime proxy web me reputacion

Zgjedh shërbime proxy në internet me një reputacion të mirë për ruajtjen e privatësisë dhe sigurisë së përdoruesit. Kontrolloni rregullisht për përditësime dhe përdorni vetëm përfaqësues të mirënjohur të internetit për të minimizuar rrezikun e sulmeve malware ose phishing.

3. Kontrolloni cilësimet e shfletuesit tuaj

Sigurohuni që cilësimet e shfletuesit tuaj të jenë të konfiguruara për të përdorur përfaqësuesin e uebit për privatësi maksimale. Për më tepër, aktivizoni opsionin për të pastruar historinë tuaj të shfletimit dhe kukit për t'ju ndihmuar të mbani private aktivitetet tuaja në internet.

4. Përdorni një server proxy me enkriptim HTTPS

Sigurohuni që përfaqësuesi juaj i uebit të ketë enkriptim HTTPS, i cili kodon lidhjen tuaj dhe mbron aktivitetet tuaja në internet nga sytë kureshtarë. Kjo ndihmon për ta mbajtur surfimin tuaj anonim privat dhe të sigurt.

Duke ndjekur këto këshilla, ju mund të maksimizoni privatësinë tuaj në internet duke shijuar një surfim të sigurt dhe anonim me proxies falas në internet.