Po kërkoni të ngarkoni dizajnin tuaj në VistaPrint? Jeni kuriozë për specifikat e ngarkimit të Vista-s, pyesni veten – si mund të shkarkoj një dizajn nga Vistaprint? Gjithçka që duhet të dini për ngarkimet e printimit të Vista të dizajnit tuaj do të jetë në këtë postim.

Ju duhet të tregtoni produktet dhe shërbimet tuaja për të kërkuar vëmendjen e të gjithëve dhe për të mbijetuar në këtë botë konkurruese. Marketingu i produkteve tuaja nuk është aq i lehtë, veçanërisht nëse jeni një sipërmarrës biznesi i vogël me fonde të kufizuara për të promovuar markën e produkteve tuaja.

Për të gjitha llojet e pronarëve të bizneseve të vogla/mikro që kanë para të kufizuara në dorë për të sponsorizuar shpenzimet e reklamave, Vistaprint është një emër të cilit mund t'i besojnë.

Ngarkimi i dizajnit tuaj në Vistaprint përfshin disa hapa të drejtpërdrejtë:

 1. Vizitoni faqen e internetit të Vistaprint: Shkoni në faqen zyrtare të Vistaprint.
 2. Zgjidhni Produkt: Zgjidhni produktin (si kartat e biznesit, fletushkat, etj.) për dizajnin tuaj.
 3. Filloni të dizajnoni: Klikoni në një opsion për të ngarkuar dizajnin tuaj.
 4. Ngarkoni Dizajn: Shfletoni dhe ngarkoni skedarin tuaj të dizajnit (sigurohuni që ai plotëson kërkesat e skedarit të Vistaprint).
 5. Rregullimi i dizajnit: Rregulloni dhe poziciononi dizajnin tuaj në shabllon sipas nevojës.
 6. Preview: Përdorni opsionin e shikimit paraprak për të kontrolluar se si duket dizajni juaj.
 7. Përfundo porosinë: Pasi të jeni të kënaqur, vazhdoni të finalizoni dhe porositni produktet tuaja të printuara.
Si të ngarkoni dizajnin tuaj në Vistaprint? - Blog Lorelei Web Design

Vistaprint është një kompani globale e tregtisë elektronike që mbështet më shumë se 16 milionë pronarë të mikro-bizneseve në promovimin profesional të biznesit të tyre duke u ofruar atyre printime dhe cilësi të lartë. produkte të marketingut dixhital me çmimin më të volitshëm. Këtu mund të personalizoni produktin tuaj, duke përfshirë karta biznesi, materiale marketingu, sinjalistikë, produkte promocionale, veshje, faqe interneti, marketing dixhital, karta, artikuj shkrimi, etj., sipas kërkesës dhe buxhetit tuaj.

Mënyrat për të ngarkuar dizajnin tuaj në Vistaprint?

Zgjidhni një produkt

Hapi i parë është të zgjidhni një produkt që dëshironi të përdorni për të promovuar biznesin tuaj, nga kartat e vizitave me forma të ndryshme postera në klasik çanta laptop për shumë më tepër. Ju mund të dizajnoni të gjitha materialet e kërkuara sipas logos dhe kërkesave të kompanisë suaj.

Të gjitha produktet më të shitura të kompanisë do të paraqiten në opsionin e saj më të shitur, në mënyrë që të mund të zhvilloni një kuptim të shkëlqyeshëm të modeleve dhe printimeve më të fundit. Për shembull, nëse doni të përgatisni çantat tuaja klasike të laptopit, mund t'i shkarkoni shabllonet nga faqja e internetit dhe t'i personalizoni sipas dëshirës. Shkarkimi i shablloneve është një mënyrë e shpejtë dhe e sigurt për të marrë rezultatet më të mira.

Përgatitni skedarët

Vistaprint ngarkon atë dizajni i vet, duke filluar me përgatitjen e dosjes.

Hapi tjetër pas zgjedhjes së një produkti është përgatitja e skedarëve për të njëjtin. Ju mund të ngarkoni dizajnin tuaj, foton që keni në mendje; mund ta vizatoni në letër. Nëse nuk jeni ekspert në dizajnim, mund të kërkoni ndihmën e kompanisë për sa i përket modeleve, paraqitjes, ngjyrës, rishikimeve dhe shumë më tepër. Mjafton të kontaktoni me ta dhe ata me siguri do t'ju ndihmojnë.

Karakteristikat e ngarkimit të Vistaprint

Vistaprint mbështet një sërë formatesh skedarësh për dizajnet e ngarkuara.

 • Dokumenti Adobe Acrobat (*.pdf) (rekomandohet)
 • Adobe Illustrator Artwork 8.01- (*.ai) (rekomandohet)
 • Adobe Photoshop Image (*.psd) (rekomandohet)
 • Image Bitmap (*.bmp)
 • Imazhi GIF (*.gif)
 • Imazhi JPEG (*.jpg, *.jpeg)
 • Dokument i Microsoft PowerPoint 2010 (ose më i hershëm) (*.ppt)
 • Dokument i Microsoft Word 2010 (ose më i hershëm) (*.doc)
 • Dokumenti i imazhit PCX (*.pcx)
 • Imazhi PICT (*.pic, *.pict, *.pct)
 • Imazhi PNG (*.png)
 • Skedari PostScript (*.ps)
 • Imazhi TIFF (*.tif, *.tiff)
 • Përmbajtje imazhi me efikasitet të lartë (*.heic)
 • Skedarët e arkivit të kompresuar HyperBac (*.hbc)
 • Modeli i sesionit të mjeteve Pro (*.PTT)

standard

Më rrjedh gjak
91.7 x 53.6 mm
3.61 x 2.11 inç
1083 x 633 px

Stolis
88.9 x 50.8 mm
3.50 x 2.00 inç
1050 x 600 px

Zonë e sigurt
85.4 x 47.3 mm
3.36 x 1.86 inç
1008 x 558 px

Këndi i rrumbullakosur

Më rrjedh gjak
91.7 x 53.6 mm
3.61 x 2.11 inç
1083 x 633 px

Stolis
88.9 x 50.8 mm
3.50 x 2.00 inç
1050 x 600 px

Zonë e sigurt
85.4 x 47.3 mm
3.36 x 1.86 inç
1008 x 558 px

Katror

Më rrjedh gjak
66.7 x 66.7 mm
2.63 x 2.63 inç
788 x 788 px

Stolis
63.7 x 63.7 mm
2.51 x 2.51 inç
752 x 752 px

Zonë e sigurt
60.7 x 60.7 mm
2.39 x 2.39 inç
717 x 717 px

Ndërsa dizajnoni paraqitjen tuaj, duhet të kontrolloni nëse madhësia është e lexueshme dhe ngjyra nuk shkon kundër sfondit, nuk ka mbivendosje në margjina, informacioni dhe drejtshkrimi janë të sakta dhe imazhet që dëshironi të printoni në produktin tuaj duhet të të jenë pikselë me cilësi të lartë, në mënyrë që të mos turbullohen. Siç mund ta shihni, Ngarkimi i Vistaprint procesi juaj i dizajnit është i lehtë.

Ngarkoni dhe miratoni dizajnin tuaj

Pasi të keni përgatitur dizajnin tuaj dhe të keni kontrolluar të gjithë informacionin dhe fotografitë, tani mund të miratoni dizajnin tuaj duke e rishikuar atë. Më pas mund të klikoni në opsionin "Kam shqyrtuar dhe miratuar dizajnin tim", do të zhvendoseni në faqen tjetër, ku duhet të plotësoni të gjitha të dhënat tuaja, duke përfshirë adresën e emailit dhe fjalëkalimin. Nëse jeni klient i ri, mund të filloni procesin e regjistrimit duke futur adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin për t'u identifikuar.

Gjithashtu, duke regjistruar adresën tuaj të emailit në kompani, mund të njiheni me Vistaprint's Oferta Speciale, të cilat kompania do t'ju zbulojë përmes emaileve. Në çdo prime në të ardhmen, ju gjithashtu mund të menaxhoni modelet tuaja të ruajtura dhe të bëni ndryshime në dizajnet dhe preferencat tuaja të kontaktit. Ky nuk është një abonim me forcë.

Mund të çregjistroheni në çdo kohë nga marrja e ofertave duke vizituar seksionin "Llogaria ime" ose duke përdorur lidhjen e çregjistrimit në fund të emaileve tona. Nëse nuk dëshironi të ruani një email dhe fjalëkalim me kompaninë, mund të vazhdoni si mysafir, por nuk do të mund t'i ruani vizitat tuaja të ardhshme.

Bëni pagesa

Hapi i fundit dhe i fundit është kryerja e pagesave. Pasi të keni zgjedhur produktin, përgatitur dizajnin, rishikuar atë dhe miratuar atë, është koha për të bërë pagesën për të filluar procesin tuaj. Plotësoni formularin e plotë që përfshin emrin tuaj, kompaninë, kodin pin, adresën, qytetin, ndër parametra të tjerë.

Ju gjithashtu mund të përdorni adresën tuaj të dorëzimit si adresë faturimi. Produktet tuaja do t'i merrni nga dita e ardhshme e punës nga data e vendosjes së porosisë.

Kompania pranon të gjitha llojet e kartave të kreditit, kartave të vizave, parave të gatshme dhe çeqeve në letër, ndër mënyrat e tjera të pagesës, dhe nëse po porositni me shumicë, patjetër që do të paguani më pak kosto.

Vistaprint ngarkoni dizajnin tuaj - përfundim

Për të ngarkuar dizajnin tuaj në Vistaprint, ndiqni këto hapa:

 1. Shkoni në faqen e internetit të Vistaprint dhe zgjidhni produktin që dëshironi të personalizoni me dizajnin tuaj.
 2. Klikoni në opsionin "Krijo tuajën" ose butonin "Shto dizajnin tuaj".
 3. Përdorni mjetin e dizajnit të Vistaprint ose ngarkoni skedarin tuaj të dizajnit duke klikuar butonin "Ngarko dizajnin tuaj".
 4. Tani mund të rregulloni dhe poziciononi dizajnin tuaj në produkt dhe të bëni çdo personalizim tjetër që dëshironi.
 5. Pasi të jeni të kënaqur me dizajnin tuaj, klikoni në butonin "Shto në shportë" dhe vazhdoni në arkë për të bërë porosinë tuaj.

Shënim: Vistaprint pranon formate të ndryshme skedarësh, duke përfshirë JPEG, PNG, GIF dhe PDF. Është më mirë të kontrolloni kërkesat specifike për produktin që po dizajnoni për t'u siguruar që skedari juaj është i përshtatshëm për printim.

Vistaprint ju ofron një gamë të plotë produktesh, duke përfshirë kartat e vizitës, dhuratat e korporatës, veshjet e qëndisura, kalendarët, ftesat dhe njoftimet, etj. Ju mund t'i personalizoni ato sipas kërkesave të biznesit tuaj dhe t'i bëni ato të printojnë me çmimet më të zbritura duke përdorur Kodi promovues i Vistaprint në produkte të ndryshme. Në Vistaprint, mund të filloni nga e para, të personalizoni dizajnin tuaj dhe të krijoni logon tuaj për të përfunduar dizajnin.

Më tregoni në komentet më poshtë se çfarë mendoni dhe do të doja të dëgjoja për tuajën Shqyrtime të dizajnit të faqes në internet Vistaprint. Dizajni juaj i ngarkimit të Vistaprint vlerësohet shumë.

Shpresoj se ky postim ju ka ndihmuar të kuptoni se si të ngarkoni dizajnin tuaj në Vistaprint. Nëse keni ndonjë pyetje, mos hezitoni të pyesni në komentet më poshtë.

Ju erdhët në këtë postim duke kërkuar udhëzime për vistaupload dhe shpresojmë se ne kemi qenë në gjendje t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja!