Возбудени сме да ги известиме нашите читатели за фантастичната тековна продажба на нашиот омилен генератор на MokeUp Scene. Овој сосема нов генератор на сцени, дизајниран да го зголеми вашиот креативен потенцијал и да направи вашите работни презентации да изгледаат свежо и импресивно. Прикажете ги вашите проекти на нов начин, создадете прекрасни херојски слики за вашите веб-проекти со леснотија. Создадете свои сцени: брендирање, слика за заглавие и херој, рамно лежиште (чукање). Заштедете многу време и пари бидејќи можете да креирате различен тип на сцени со истите датотеки. Многу напредни функции ви дозволуваат да креирате со бескрајни можности. Ова е единствен креатор на сцени со огромна библиотека 50 различни категории се одликува со огромен број макети за совршени слики со многу опции за прилагодување. Овој сè-во-едно креатор на сцени ви овозможува веднаш да креирате ваши живописни сцени за презентација (проекти за брендирање, макети на производи, веб, апликации, банери, корици, слики од заглавија на херои, галерии и многу повеќе). Ова е толку неверојатен производ и непроценлив ако сакате да го заковате овој стил. Високо приспособливо со паметни објекти, бои и лесно приспособливи сенки (изберете ја маската на сенката и преместете ја!). Доаѓа и со разновидни шаблони за да добиете идеи или да видите како користеле различни преклопувања и ефекти за да додадат убав „краен допир“ на нивните сцени.

Ве молиме погледнете подолу некои од предметите вклучени:

макета

[su_button url=”https://webmaster-deals.com/740_28-mock-up-scene-creator–top-view.html” target=”blank”]Преземете СЕГА![/su_button]

Користете го за вашата презентација на Etsy, слики од заглавија, макети на производи, презентации на рамки за постери, дизајни за животна средина, прегледи на веб-страници итн.

Одличен начин за секоја креативна личност да ја покаже својата работа. Можете да креирате сопствена целосно приспособлива околина на работната маса каде што можете да ја прикажете својата или работата на вашите клиенти. Во основа имате бескрајни начини да го стилизирате.

Сите артикли се исчистени, рачно следени со алатка за пенкало и слоевит во многу убав редослед. Сите сенки се во посебни слоеви.

макетамакетамакетамакетамакетамакетамакетамакетамакетамакетамакетамакетамакета

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • 1750+ ставки
 • 14 HD текстури
 • 50 сцени
 • 3 празни сцени во 3 големини: 8000×4800, 5000×3000, 3000x1800 px + 10 фото ефекти
 • Ставки на повеќе позиции: 4200+ вкупно позиции
 • Напредно прилагодување
 • За мала и голема сцена
 • Дизајн што може да се уредува преку паметни објекти
 • Сите предмети и сенки се одвоени
 • Сите сенки се проѕирни
 • Детален упатство за употреба (PDF-датотека)
 • Сите предмети може лесно да се преместуваат како што сакате.
 • Сите уреди и постери користат паметни објекти на Photoshop.
 • Страните на работната маса се влечат за да можете да ја менувате големината на површината како што сакате.
 • Вклучени се 7 различни површини на работната маса за работната маса.
 • Вклучени се 5 различни форми на биро за да го направите бирото да одговара на вашиот стил.
 • Променете ја позадината како што сакате. Можеби фотографирајте го сопствениот ѕид и искористете го тоа.
 • Слоевите на папки со „( c )“ во нивното име, имаат маска во боја внатре, за да можете лесно да ја менувате бојата.
 • Слоевите на папки со „( + )“ во нивното име имаат дополнителни функции. Отворете ја папката за откривање.
 • Слоевите на папки со „( r )“ во нивното име, може да се прилагодат по висина или должина. Отворете ја папката за откривање.
 • Сите логоа на уредите се отстранливи (Само отворете ја папката на уредот и скријте го слојот „лого“).
 • Вклучени се 4 типа на ногарки за маса.ВКЛУЧЕНИ 1750+ ПРЕДМЕТИ
  • 4200+ Вкупно позиции
  • Редовно се додаваат нови ставки
  • Сите ставки се наведени овде во прегледите

Ве молиме имајте во предвид дека…

 • Овој пакет има речиси 30 Gb.
[su_button url=”https://webmaster-deals.com/740_28-mock-up-scene-creator–top-view.html” target=”blank”]Преземете СЕГА![/su_button]