Jemi të entuziazmuar t'u bëjmë të ditur lexuesve tanë për shitjen fantastike të vazhdueshme të gjeneratorit tonë të preferuar MokeUp Scene. Ky gjenerator krejt i ri i skenës, i krijuar për të rritur potencialin tuaj krijues dhe për t'i bërë prezantimet tuaja të punës të duken të freskëta dhe mbresëlënëse. Shfaqni projektet tuaja në një mënyrë të re, krijoni imazhe mahnitëse të heroit për projektet tuaja të internetit me lehtësi. Krijoni skenat tuaja: emërtimi, imazhi i kokës dhe heroit, shtrirja e sheshtë (trokitje). Kurseni shumë kohë dhe para pasi mund të krijoni një lloj tjetër skenash me të njëjtat skedarë. Shumë veçori të avancuara ju lejojnë të krijoni me mundësi të pafundme. Ky është një krijues i veçantë i skenës me një bibliotekë të madhe 50 kategori të ndryshme duke shfaqur një numër të madh modelesh të objekteve të përsosura me foto me shumë opsione personalizimi. Ky krijues i skenës gjithëpërfshirëse ju lejon të krijoni skenat tuaja piktoreske të prezantimit (projekte markash, modele produktesh, ueb, aplikacione, banderola, kopertina, imazhe të kokës së heroit, galeri dhe shumë më tepër) në çast. Ky është një produkt kaq i mrekullueshëm dhe i paçmuar nëse jeni duke kërkuar të zgjidhni këtë stil. Shumë i personalizueshëm me objekte inteligjente, ngjyra dhe hije të rregullueshme lehtësisht (zgjidhni maskën e hijes dhe Lëvizni atë!). Gjithashtu vjen me një sërë shabllonesh për të marrë ide ose për të parë se si ata përdorën mbivendosje dhe efekte të ndryshme për të shtuar një "prekje përfundimtare" të këndshme në skenat e tyre.

Ju lutemi shikoni më poshtë disa nga artikujt përfshirë:

tallje

[su_button url=”https://webmaster-deals.com/740_28-mock-up-scene-creator–top-view.html” target=”blank”]Shkarko TANI![/su_button]

Përdoreni atë për prezantimin tuaj Etsy, imazhet e kokës, modelet e produkteve, prezantimet e kornizave të posterëve, dizajnet e mjedisit, pamjet paraprake të faqeve në internet, etj.

Një mënyrë e shkëlqyer për çdo person krijues për të treguar punën e tij. Ju mund të krijoni mjedisin tuaj të tavolinës plotësisht të personalizueshëm ku mund të shfaqni punën tuaj ose të klientëve tuaj. Në thelb keni mënyra të pafundme për ta stiluar atë.

Të gjithë artikujt janë pastruar, gjurmuar me dorë me stilolaps dhe janë shtruar në një rregull shumë të bukur. Të gjitha hijet janë në shtresa të veçanta.

talljetalljetalljetalljetalljetalljetalljetalljetalljetalljetalljetalljetallje

KARAKTERISTIKA

 • 1750+ artikuj
 • 14 struktura HD
 • 50 skena
 • 3 skena boshe në 3 përmasa: 8000×4800, 5000×3000, 3000x1800 px + 10 efekte fotografike
 • Artikuj në pozicione të shumta: 4200+ pozicione totale
 • Përshtatje e avancuar
 • Për skena të vogla dhe të mëdha
 • Dizajn i modifikueshëm nëpërmjet objekteve inteligjente
 • Të gjitha objektet dhe hijet janë të ndara
 • Të gjitha hijet janë transparente
 • Udhëzues i detajuar i përdoruesit (skedari PDF)
 • Të gjithë artikujt mund të zhvendosen lehtësisht sipas dëshirës.
 • Të gjitha pajisjet dhe posterët përdorin Photoshop Smart Objects.
 • Anët e tavolinës janë të zvarritshme, kështu që ju mund të ndryshoni madhësinë e sipërfaqes së tavolinës sipas dëshirës.
 • Përfshihen 7 sipërfaqe të ndryshme tavoline për tavolinë.
 • Përfshihen 5 forma të ndryshme tavoline për ta bërë tavolinën të përshtatet me stilin tuaj.
 • Ndrysho sfondin sipas dëshirës. Ndoshta shkrepni një foto të murit tuaj dhe përdorni atë.
 • Shtresat e dosjeve me "( c )" në emrin e tyre, kanë një maskë me ngjyra brenda, kështu që ju mund të ndryshoni ngjyrën me lehtësi.
 • Shtresat e dosjeve me "( + )" në emrin e tyre, kanë veçori shtesë. Hap dosjen për ta zbuluar.
 • Shtresat e dosjeve me “( r )” në emrin e tyre, mund të rregullohen në lartësi ose gjatësi. Hap dosjen për ta zbuluar.
 • Të gjitha logot në pajisje janë të lëvizshme (Vetëm hapni dosjen e pajisjes dhe fshihni shtresën "logo").
 • Përfshihen 4 lloje këmbësh tavoline.1750+ ARTIKUJT TË PËRFSHIRË
  • 4200+ Pozicionet totale
  • Artikuj të rinj shtohen rregullisht
  • Të gjithë artikujt janë renditur këtu në pamjet paraprake

Ju lutemi vini re se…

 • Kjo paketë ka pothuajse 30 Gb.
[su_button url=”https://webmaster-deals.com/740_28-mock-up-scene-creator–top-view.html” target=”blank”]Shkarko TANI![/su_button]