Небото лебди над глутницата со стил и неговото чувство на каприц сигурно ќе ги остави вашите посетители изненадени и освежени. Sky е уникатен во начинот на кој работи неговата почетна страница, беспрекорно вчитувајќи ја целата ваша содржина користејќи ajax. Ова значи дека без разлика колку страници имате во „лизгачот“, вашата почетна брзина на вчитување на страницата ќе биде молскавична бидејќи секоја страница се вчитува само кога ќе се прикаже (без освежување на страницата). Додадовме и некои забавни ефекти на паралакса во облаците, давајќи му на дизајнот одлично чувство за движење.

Преземете нови елегантни теми WP Theme - Sky - Блог Lorelei Web Design

 

Карактеристики на небото

1. Четири уникатни шеми на бои – Sky доаѓа со четири различни бои за избор. Ако сината не е ваш стил, тогаш испробајте ги опциите Црвена, Виолетова или Зелена. Можете да ја промените шемата на бои во секое време од страницата со опции за теми.

Преземете нови елегантни теми WP Theme - Sky - Блог Lorelei Web Design

2. Секција за портфолио – Секцијата Портфолио го олеснува прикажувањето фотографии. Ова е одлично за креативни компании или поединци кои сакаат да создадат галерија од нивните најнови дела. Галеријата е пагинирана и вклучува целосен приказ на светлото на секоја слика.

Преземете нови елегантни теми WP Theme - Sky - Блог Lorelei Web Design

3. Лизгач за почетна страница – Истакнатиот лизгач на почетната страница го олеснува прикажувањето на истакнати делови од содржината на вашите први посетители. Можете да го пополните лизгачот користејќи објави или страници и да ја прилагодите брзината на анимациите/анимацијата во ePanel.

Преземете нови елегантни теми WP Theme - Sky - Блог Lorelei Web Design

4. Распоред на блог – Sky вклучува распоред на блог кој ви овозможува да прикачите категорија на објави во доводот на почетната страница, создавајќи беспрекорно искуство за вашите посетители.

Преземете нови елегантни теми WP Theme - Sky - Блог Lorelei Web Design

целосна листа на карактеристики

 • Опера компатибилен
 • Netscape компатибилен
 • Сафари компатибилен
 • Компатибилен со WordPress 3.0
 • Пет шеми на бои
 • Навојни коментари
 • Изборна структура во стил на блог
 • Граватар е подготвен
 • Компатибилен со Firefox
 • Компатибилен со IE8 + IE7 + IE6
 • Реклама подготвена
 • Странични ленти подготвени за виџети
 • Страница со опции за тема
 • Прилагодени сликички
 • PSD-датотеки
 • Валиден XHTML + CSS
 • Мазен дизајн на маси

Download Now!