Qielli noton mbi paketë me stil dhe ndjenja e tij e çuditshme sigurisht që do t'i lërë vizitorët tuaj të befasuar dhe të rifreskuar. Sky është unik në mënyrën se si funksionon faqja e tij kryesore, duke ngarkuar të gjithë përmbajtjen tuaj pa probleme duke përdorur ajax. Kjo do të thotë që pa marrë parasysh sa faqe keni në "rrëshqitësin", shpejtësia fillestare e ngarkimit të faqes do të jetë e shpejtë, pasi secila faqe ngarkohet vetëm kur shfaqet (pa rifreskim faqeje). Ne gjithashtu shtuam disa ndikime argëtuese paralaksike në re, duke i dhënë dizajnit një ndjenjë të shkëlqyer lëvizjeje.

Shkarkoni Temat e reja Elegante WP Theme - Sky - Blog Lorelei Web Design

 

Karakteristikat e qiellit

1. Katër skema unike të ngjyrave – Sky vjen me katër ngjyra të ndryshme për të zgjedhur. Nëse bluja nuk është stili juaj, atëherë provoni opsionet e kuqe, vjollcë ose jeshile. Ju mund të ndryshoni skemën tuaj të ngjyrave në çdo kohë nga faqja e opsioneve të temave.

Shkarkoni Temat e reja Elegante WP Theme - Sky - Blog Lorelei Web Design

2. Seksioni i portofolit – Seksioni Portofoli e bën të lehtë paraqitjen e fotografive. Kjo është e shkëlqyeshme për kompanitë krijuese ose individët që dëshirojnë të krijojnë një galeri të punës së tyre më të fundit. Galeria është e faqezuar dhe përfshin një pamje të plotë të dritës së çdo imazhi.

Shkarkoni Temat e reja Elegante WP Theme - Sky - Blog Lorelei Web Design

3. Rrëshqitësi i faqes kryesore – Rrëshqitësi i paraqitur në faqen kryesore e bën të lehtë paraqitjen e pjesëve të spikatura të përmbajtjes për vizitorët tuaj për herë të parë. Mund ta plotësoni rrëshqitësin duke përdorur postime ose faqe dhe të rregulloni shpejtësinë e animacioneve/animacioneve brenda ePanel.

Shkarkoni Temat e reja Elegante WP Theme - Sky - Blog Lorelei Web Design

4. Paraqitja e blogut – Sky përfshin një plan urbanistik që ju lejon të shfaqni një kategori postimesh brenda burimit të faqes kryesore, duke krijuar një përvojë të qetë për vizitorët tuaj.

Shkarkoni Temat e reja Elegante WP Theme - Sky - Blog Lorelei Web Design

lista e plotë e veçorive

 • E përputhshme me Opera
 • Netscape i përputhshëm
 • E përputhshme me Safari
 • E përputhshme me WordPress 3.0
 • Pesë skema ngjyrash
 • Komentet e filetuara
 • Struktura opsionale në stilin e blogut
 • Gravatari gati
 • I pajtueshëm me Firefox
 • E përputhshme me IE8 + IE7 + IE6
 • Reklama gati
 • Shiritat anësor gati për miniaplikacionet
 • Faqja e opsioneve të temave
 • Imazhe të vogla të personalizuara
 • Dosjet PSD
 • XHTML + CSS e vlefshme
 • Dizajn i qetë i tavolinave

Shkarko tani!