https://loreleiwebdesign.com//HLIC/fbb8a6e709b12f87d7cb6e7dfb76c6df.jpg

"I padukshëm” dizajn, për çdo qëllim. Planifikim ultra i pastër, shumë i personalizueshëm për adhuruesit e "dizajnit minimal". Jashtëzakonisht e lehtë për t'u personalizuar pasi gjithçka është e ndarë në shtresa të vogla, madje edhe ikonat dhe linjat vijnë me cilësimet e tyre të stileve të shtresave të personalizuara. Bëni sa më shumë ndryshime ngjyrash që dëshironi me vetëm disa klikime, duke ndryshuar ngjyrën në stilet e shtresave.

 • 8 PSD të personalizueshme
 • 3 Paraqitjet e portofolit
 • Ikona të ripërmasave me cilësime të personalizuara të shtresave
 • Dizajn minimal, i pastër, klasik dhe i përjetshëm për çdo klient!
 • Lehtë për t'u koduar, projektuar duke pasur parasysh rrjetin
 • Efektet hover të paradizajnuara

Shkarkimi do të përfshijë faqet e mëposhtme:

 • indeks
 • Vendosja e Blogut
 • Paraqitja e postimit të vetëm
 • Sherbimet
 • Portofoli – miniaturë
 • Portofol 2 kolona
 • Portofoli - gishta të mëdhenj
 • Na kontaktoni faqe

Nuk do të keni nevojë të blini ASNJË font për ta bërë këtë dizajn të funksionojë, unë po përdor Georgia dhe Myriad Pro të paracaktuar, kështu që nuk do të mund ta shihni dizajnin të shtrembëruar kur shkarkoni dhe zbuloni se nuk keni të instaluar një font të shtrenjtë ! Ju lutemi vini re se fotot në pamje paraprake nuk janë të disponueshme në shkarkim.

 

https://loreleiwebdesign.com//HLIC/c75b3cd5ba8f18f3f9998b198b8d431c.jpg

Më shumë faqe…

Shkarkim i ri Premium - Modeli i faqes së internetit PSD me 8 faqe të plota - Shkarkime Premium Lorelei Web Design Shkarkim i ri Premium - Modeli i faqes së internetit PSD me 8 faqe të plota - Shkarkime Premium Lorelei Web Design Shkarkim i ri Premium - Modeli i faqes së internetit PSD me 8 faqe të plota - Shkarkime Premium Lorelei Web Design Shkarkim i ri Premium - Modeli i faqes së internetit PSD me 8 faqe të plota - Shkarkime Premium Lorelei Web Design Shkarkim i ri Premium - Modeli i faqes së internetit PSD me 8 faqe të plota - Shkarkime Premium Lorelei Web Design Shkarkim i ri Premium - Modeli i faqes së internetit PSD me 8 faqe të plota - Shkarkime Premium Lorelei Web Design Shkarkim i ri Premium - Modeli i faqes së internetit PSD me 8 faqe të plota - Shkarkime Premium Lorelei Web Design Shkarkim i ri Premium - Modeli i faqes së internetit PSD me 8 faqe të plota - Shkarkime Premium Lorelei Web Design

Anëtarët ekzistues mund ta shkarkojnë këtë skedar të plotë këtu. Nuk jeni ende anëtar? Merrni parasysh të regjistroheni!