Mbi 5,900 paravendosjet e Lightroom të përfshira në Paketën e Paracaktimeve të Plota të Lightroom ishin projektuar nga dhe për fotografë dhe stilistë. Ne përdorim të njëjtat paracaktime kur modifikojmë imazhet tona – dhe tani mundeni edhe ju!

Nëse ju dëshironi të zvogëloni sasinë e kohës që shpenzoni për përpunimin pas merrni rezultate të mahnitshme me fotot tuaja, paracaktimet e Lightroom mund të jenë përgjigjja. Ky koleksion do t'ju lejojë të krijoni një gamë të gjerë efektesh shumë lehtë.

Paketa përfshin 21 pako të ndryshme të paravendosjeve dhe gjithsej 5,900+ paracaktime që do të ndryshojë tërësisht punën tuaj në Lightroom.

Karakteristika:

 • Mbi 5,900 paracaktime Premium Lightroom
 • E përputhshme me versionet Lightroom 5, 6, Creative Cloud (CC-CC2015)
 • E përputhshme si me Mac ashtu edhe me PC
 • Punoni në imazhe RAW dhe JPEG
 • Mund të rregullohet lehtësisht për t'iu përshtatur imazhit tuaj
 • Udhëzimet e instalimit janë të përfshira

Çfarë ju merrni:

 • 56 Paracaktime të brendshme premium
 • 79 Paracaktime Premium Soft Lightroom
 • 100 Paracaktime Premium Spring Lightroom
 • 100 paracaktime premium verore
 • 135 Paracaktimet Premium të Efekteve Speciale
 • 150 Paracaktime Premium Autumn Lightroom
 • 175 Paracaktime Premium Lightroom
 • 182 Paracaktime Premium BW
 • 200 Premium Cinema Lightroom
 • 200 Premium Skin Retouch Lightroom
 • 232 Premium The Baby Presets Lightroom
 • 237 Paracaktime Premium Portret Lightroom
 • 252 Paracaktime të paracaktuara të efektit të filmit me ngjyra premium Lightroom
 • 269 ​​Paracaktime Premium Landscape Lightroom
 • 272 Paracaktimet e paracaktuara të Lightroom për rrjedhje të dritës premium
 • 290 Premium Matte Lightroom
 • 397 Modele Premium Mode Lightroom
 • 429 Premium Pastel Lightroom
 • 432 Premium HDR Lightroom
 • 825 Premium Vintage Retro Lightroom
 • 973 Premium Wedding Lightroom Paracaktimet

Dhe lajmi i mrekullueshëm është se ju mund ta merrni në shtëpi këtë pako fantastike ndërsa jeni akoma duke kursyer një zbritje shtesë prej 95%!

 Hidhini një sy asaj që merrni:

12345678910111213141516171819

Si të shkarkoni?

[su_button url=”http://webmaster-deals.com/697_28-black-friday–get-12000-stock-photos-and-2900-vectors-for-only-25.html” style=”glass” background= ”#860099″ size=”5″ icon=”ikonë: shigjeta-djathtas”]Shkarko VETËM deri në Krishtlindje – 95% ULJE[/su_button]