Sa faqe interneti ka në rrjetin botëror? Numri i saktë, në janar 2021, ishte 1,197,982,359. Si e bëni uebsajtin tuaj tërheqës, në mënyrë që vizitorët të vijnë tek e juaja, në vend të më shumë se një miliard të tjerëve? Përgjigja për këtë pyetje është natyrisht se ka një numër të madh mënyrash për ta bërë këtë. Por një prej tyre është duke shtuar një kuiz online. Këtu janë disa arsye pse.

Arsyeja e parë: Kuizet në internet janë të njohura

Pavarësisht se çfarë lloj uebsajti keni, nëse ka të bëjë me informacionin apo biznesin, shtimi i një kuizi në internet do t'ju ndihmojë të tërhiqni vëmendjen e njerëzve me të cilët synoni të flisni. Mund të shpjegohet lehtësisht: Njerëzit duan të jenë pjesëmarrës. Dhe nuk ka asgjë si një kuiz në internet për t'i detyruar ata ta bëjnë këtë. Për më tepër, ato janë kaq të lehta për t'u krijuar, do të ishte gabim të mos përfitonit prej tyre, veçanërisht pasi ato mund të jenë të dobishme për ju, në shumë mënyra të tjera. Për të mësuar më shumë se si të krijoni një kuiz në internet për faqen tuaj të internetit, ridrejtohu këtu.

Arsyeja e dytë: Ata sjellin vizitorë

Pse shtimi i një kuiz në internet në një faqe interneti është një ide e shkëlqyeshme? - Blog Lorelei Web Design

Nëse faqja juaj e internetit përfiton nga shikueshmëria e mirë në internet, falë jush Strategjitë SEO, atëherë njerëzit në të vërtetë mund të gjejnë kuizin tuaj në internet, para se të njihen me ju, në mënyra të tjera, përmes temës së kuizit. Kjo do të krijojë shumë lëvizje në faqen tuaj, e cila do të jetë automatikisht e dobishme për renditjen tuaj. Por do t'ju mundësojë gjithashtu të gjeni njerëz të rinj për t'iu drejtuar mesazhin tuaj. Nëse jeni duke shitur produkte ose shërbime, ata do të vijnë në kontakt me ta dhe herën tjetër që do të kenë një nevojë që kompania juaj mund t'i përgjigjet, ata do të mendojnë për ju. Nëse jeni një faqe interneti informacioni, këta përdorues do të mësojnë më shumë për të, pasi të plotësojnë kuizin, kështu që ata mund të kthehen përsëri dhe përsëri. Që na çon në pikën tonë të radhës.

Arsyeja e tretë: Një nxitje për vizitorët që të kthehen shpesh

Nëse vendosni një kuiz online në faqen tuaj të internetit, ndryshojeni rregullisht, në mënyrë që vizitorët të kthehen për të plotësuar të riun. Nëse është kështu, tregoni gjithmonë se cila do të jetë lënda e radhës, drejtpërdrejt nën atë aktuale dhe kur do të jetë e disponueshme në internet. Për të maksimizuar përfitimet, mund të krijoni gjithashtu lidhje me ato të mëparshmet, thjesht duke emërtuar temën (dhe datën kur ishte e disponueshme, nëse dëshironi), mbi të cilën ata mund të klikojnë. Kjo do të shtojë numrin e faqeve që shihen në faqen tuaj të internetit, gjë që do të ndihmojë në dukshmërinë e saj, edhe më shumë.