Mirë se vini në Lorelei Web Design

Jeni lodhur duke kërkuar për softuerin më të mirë të dizajnit në internet? Blogu ynë është destinacioni përfundimtar për çdo gjë që lidhet me dizajnin e uebit. Sot, le të hedhim një zhytje në botën e mjeteve të dizajnit, ku do të krahasojmë kampionët e industrisë që do t'ju ndihmojnë të gjeni përputhjen tuaj të përsosur.

10 mjetet më të mira të AI për dizajnin e ueb-faqes

Emri i mjetitPërshkrimÇmimiMerrni këtu
1. Ndërtuesi i faqes së internetit Divi AINjë ndërtues faqesh interneti me fuqi nga AI nga Temat Elegante, që premton dizajn intuitiv me përpjekje minimale.Fillon nga 89 dollarë në vithttps://www.elegantthemes.com/divi/
2.figmaNjë mjet projektimi bashkëpunues i bazuar në ueb për dizajnimin e ndërfaqes, prototipizimin dhe dorëzimin.Pa pagesë (Starter), në dispozicion planet me pagesëhttps://www.figma.com/
3. Rrjedha e uebitNjë platformë zhvillimi vizual në internet për të dizajnuar, ndërtuar dhe lëshuar faqe interneti të përgjegjshme pa kodim.Pa pagesë (Starter), në dispozicion planet me pagesëhttps://webflow.com/
4. Adobe XDNjë mjet dizajni UX/UI i bazuar në vektorë për aplikacionet në ueb dhe celular, duke ofruar kornizë teli, prototip dhe më shumë.Pa pagesë (Starter), në dispozicion planet me pagesëhttps://www.adobe.com/products/xd.html
5. SkicaNjë redaktues grafike vektoriale për macOS i fokusuar në dizajnin UI/UX për faqet e internetit dhe aplikacionet celulare.99 $/vit (Individual)https://www.sketch.com/
6. InVision StudioNjë mjet bashkëpunues prototipimi dhe animimi, që lejon projektuesit të krijojnë modele ndërvepruese.Pa pagesë (Starter), në dispozicion planet me pagesëhttps://www.invisionapp.com/
7. KornizuesNjë mjet i fuqishëm prototipimi me komponentë kodi për ndërveprime dhe animacione të avancuara.Pa pagesë (Starter), në dispozicion planet me pagesëhttps://www.framer.com/
8. WordPress (me Elementor ose Divi Builder)Një sistem fleksibël i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) shpesh i çiftuar me ndërtuesit e faqeve për aftësi të zgjeruara të projektimit.Falas (WordPress), plane me pagesë për shtojca/temahttps://wordpress.org/
9. CanvaNjë platformë dizajni grafik me shabllone për mediat sociale, prezantime dhe elementë bazë të dizajnit të uebit.Ofrohen plane falas (bazike), me pagesëhttps://www.canva.com/
10. Dizajnues i afinitetitNjë aplikacion profesional i dizajnit grafik për macOS, Windows dhe iPad, duke ofruar mjete vektoriale dhe raster.Blerje një herë (ndryshon sipas platformës)https://affinity.serif.com/en-gb/designer/

Mjetet më të mira të AI për zhvillimin e uebit

Absolutisht! Këtu është një tabelë që paraqet disa nga mjetet më të mira të përgjithshme të AI në dispozicion në 2024:

Emri i mjetit AIÇfarë bën?Çmimi
1. ChatGPT (nga OpenAI)Një model i fuqishëm gjuhësor që shkëlqen në gjenerimin e tekstit, kodit dhe përmbajtjes krijuese të ngjashme me njeriun.Planet falas (të kufizuara), të disponueshme me pagesë
2. Jasper A.I.Një asistent shkrimi i AI që ndihmon në krijimin e postimeve në blog, kopje të marketingut dhe lloje të tjera të përmbajtjes.Fillon në $ 29 / muaj
3. Midis udhëtimiNjë mjet për gjenerimin e imazheve me AI që mund të krijojë pamje mahnitëse nga përshkrimet e tekstit.Provë falas, ofrohen plane me pagesë
4. Murf AINjë gjenerues i gjithanshëm zëri i AI që mund të krijojë zëra realistë me thekse dhe tone të personalizueshme.Planet falas (të kufizuara), të disponueshme me pagesë
5. Pictory AINjë mjet për krijimin e videove të AI që mund të gjenerojë automatikisht video nga postimet në blog ose skriptet.Provë falas, ofrohen plane me pagesë
6. Kopjo.aiNjë mjet shkrimi i autorizuar nga AI që mund të gjenerojë kopje tërheqëse të reklamave, postime në media sociale dhe më shumë.Planet falas (të kufizuara), të disponueshme me pagesë
7. GrammarlyNjë asistent shkrimi i fuqizuar nga AI që ju ndihmon të kontrolloni gramatikën, drejtshkrimin dhe tonin në shkrimin tuaj.Ofrohen plane falas (bazike), me pagesë
8. PërshkrimiNjë redaktues audio dhe video i fuqizuar nga AI që mund të transkriptojë, modifikojë dhe madje të mbingarkojë përmbajtjen tuaj.Planet falas (të kufizuara), të disponueshme me pagesë
9. SinteziNjë platformë e gjenerimit të videove me AI që mund të krijojë video me avatarë të AI që flasin në shumë gjuhë.Ofrohen planet me pagesë
10. RunwayMLNjë paketë veglash krijuese për artistë dhe zhvillues që ju lejon të eksperimentoni me modele të AI për detyra të ndryshme.Planet falas (të kufizuara), të disponueshme me pagesë