Një tjetër vepër që po e publikoj në partneritet me mikun tim të talentuar Conrad. Ky dizajn është gjithashtu i disponueshëm në Tema WordPress format. Nëse vendosni të përfitoni nga dizajni ynë, ju lutemi mos i hiqni kreditet. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi postojini ato si koment dhe unë do të bëj çmos që t'ju kontaktoj sa më shpejt. Kënaquni!

Night Magic Design - Shkarko phpLD, eSyndicat & SiteSift Falas - Blog Lorelei Web Design

Shkarkimet e disponueshme falas të këtij shablloni për faqet e internetit të një drejtorie:

  1. Shkarkoni phpLD 2.1
  2. Shkarkoni phpLD 3.1
  3. Shkarkoni phpLD 3.2
  4. Shkarkoni SiteSift
  5. Shkarkoni eSyndicat 1.6