Thjesht për t'ju bërë të ditur se LW Design është aktualisht në ndërtim e sipër, dhe ndoshta do të jetë për një javë ose dy. Portofoli është i paplotë dhe disa lidhje nuk funksionojnë. Durim, ne do ta vëmë në funksion sajtin së shpejti!