Pakoja është e disponueshme vetëm deri: të martën, 24 gusht në orën 12:00, koha e Melburnit.

Është ditëlindja e 4-të e Envato-s dhe për të festuar, ata po dhurojnë një Pako Ditëlindjeje të mbushur me skedarë me vlerë 400 dollarë për vetëm 20 dollarë.

https://loreleiwebdesign.com//HLIC/844c4b0c56d8a7a6965aec2f6fdd5b9d.jpg

Paketa përfshin GJITHASHTU 4 tutorialë Tuts+ Premium, një kupon pritjeje prej 50 dollarësh MediaTemple, pesë tema të blogut dhe uebsajtit, pesë skedarë Flash dhe Unity3D, gjashtë pako kodesh për CSS, JavaScript, WordPress dhe PHP, shtatë projekte grafike në lëvizje, gjashtëmbëdhjetë PSD dhe skedarë vektoriale, tre modele dhe tekstura CG, gjashtë skedarë audio pa pagesë dhe një kupon prej 10 dollarësh për Rockable Press. Kur blini paketën dhe e hapni për herë të parë, do të habiteni me vlerën brenda.
Tuts+ Premium në paketën e ditëlindjes

Grafika = Yum!
Pakoja është në shitje për 5 ditë, duke filluar që tani.

Merrni paketën e ditëlindjes së 2010 – 20 dollarë për 400 dollarë me vlerë - Blog Lorelei Web Design

Pakoja përfshin skedarë të shitësve më të mirë që patjetër do t'i shijoni, prandaj nxitoni para se të mbarojë koha!