Уште едно дело што го објавувам во партнерство со мојот талентиран пријател Конрад. Овој дизајн е достапен и во Тема на WordPress формат. Доколку одлучите да го искористите нашиот дизајн, не ги отстранувајте кредитите. Ако имате какви било прашања, ве молиме објавете ги како коментар и ќе се потрудам да ви се вратам што поскоро. Уживајте!

Ноќен магичен дизајн - преземете phpLD, eSyndicat и SiteSift бесплатно - Блог Lorelei Web Design

Достапни се бесплатни преземања на овој шаблон за веб-локации на директориуми:

  1. Преземете phpLD 2.1
  2. Преземете phpLD 3.1
  3. Преземете phpLD 3.2
  4. Преземете го SiteSift
  5. Преземете eSyndicat 1.6