Кога би можеле да изберете само една акција за да ги направите сите ваши фотографии универзално одличен изглед, што би било тоа? Работевме цела недела обидувајќи се да ја откриеме нашата сопствена акција „Pro X“ која ќе одговара на сите потреби и ќе ги разубави лицата, снимките од кафе и пејзажите… биде универзален. Направете ги сите ваши фотографии од одморот универзални, унифицирани и пред сè… КУЛ!

InstaCool - Универзална акција за Photoshop за инстант резултати - Премиум преземања Lorelei Web Design InstaCool - Универзална акција за Photoshop за инстант резултати - Премиум преземања Lorelei Web Design InstaCool - Универзална акција за Photoshop за инстант резултати - Премиум преземања Lorelei Web Design InstaCool - Универзална акција за Photoshop за инстант резултати - Премиум преземања Lorelei Web Design

Сакате да ги преземете овие дејства?

купи сега - инстант преземање

[вашата_белешка]Продажба! 0.99 долари наместо 5 долари! Само овој месец – користете го копчето „Купи сега“ за инстантно преземање[/su_note]

Што се Photoshop Actions и што можете да направите со нив?

Photoshop Actions се снимени чекори кои им помагаат на корисниците повторно да креираат стил на уредување, наместо да мора да го повторуваат секој чекор секој пат. Користењето дејства ја зголемува ефикасноста и го намалува времето поминато за уредување слика или фотографија. Во овој пост, ќе ви покажеме како да ги правите следните ефекти користејќи бесплатни дејства:

  • Гроздобер ефекти
  • Црно-бели ефекти
  • HDR ефекти
  • Ефекти за подобрување на бојата

Имајте на ум дека иако активностите на Photoshop можат да бидат исклучително корисни и корисни, резултатите ќе варираат од една до друга фотографија. Не секоја фотографија ќе изгледа одлично со секоја акција. Експериментирајте со нив и ќе добиете добро чувство за тоа кои дејства функционираат најдобро со одредени типови фотографии.