Пакетот е достапен само до: вторник, 24 август, 12:00 часот, време во Мелбурн.

Тоа е 4-ти роденден на Енвато, а за да го прослават, тие подаруваат Роденденски пакет спакуван со датотеки во вредност од 400 долари за само 20 долари.

https://loreleiwebdesign.com//HLIC/844c4b0c56d8a7a6965aec2f6fdd5b9d.jpg

Пакетот исто така вклучува 4 Tuts+ Premium упатства, ваучер за хостирање MediaTemple од 50 долари, пет теми за блогови и веб-локации, пет датотеки Flash и Unity3D, шест пакети со кодови за CSS, JavaScript, WordPress и PHP, седум движечки графички проекти, шеснаесет PSD и векторски датотеки, три CG модели и текстури, шест аудио датотеки без авторски права и ваучер од 10 долари за Rockable Press. Кога ќе го купите пакетот и ќе го отворите за прв пат, ќе се изненадите од вредноста внатре.
Tuts+ Premium во роденденскиот пакет

Графика = Вкусно!
Пакетот е во продажба веќе 5 дена, почнувајќи од сега.

Добијте роденденски пакет во 2010 година – 20 долари за 400 долари вредно - Блог Lorelei Web Design

Пакетот вклучува најпродавани датотеки во кои дефинитивно ќе уживате, затоа побрзајте пред да истече времето!